صادرات خرما

صادرات خرما

ایران دومین صادر کننده خرما به لحاظ وزن است. بیشترین صادرات مربوط به خرمای مضافتی است، مشتریانی که به این شرکت سفارش تامین داده اند، از کشورهای روسیه، قزاقستان، ترکیه، ایتالیا، فرانسه، انگلستان، آلمان، بلغارستان، اتریش، هندوستان، امارات متحده عربی، پاکستان، افغانستان، عراق، کانادا و آمریکا بوده اند.

هر ساله بر میزان صادرات خرمای ایران افزوده شده است، خصوصا تقاضا برای خرمای مضافتی در حال افزایش است.

برند سازی در بازار جهانی سیاست کاری شرکت نوین طعم بم است. ما توان تامین انواع خرمای صادراتی ایران با کیفیت مورد درخواست مشتری در انواع بسته بندی را داریم. سی سال تجربه به ما یاد داده است که چگونه کار کنیم، تا مشتری بیشترین سود را داشته باشد.

کشت خرما در بازار های اروپایی محدود به دو کشور با سطح زیر کشت پایین است، این امر باعث شده است، این امر باعث شده صاردات خرما به کشور های اروپایی بهترین گزینه باشد و فرصت مناسبی برای تاجران خرما در قاره سبز خواهد بود.

مدت طولانی است که صادرات خرما به کشورهای اروپایی در مسیر خود ادامه دارد و شرکت نوین طعم بم نیز به پشتوانه حضور فعال در این بازار و آشنایی با قوانین ورود خرما و خرمای مضافتی به بازار کشور ها اروپایی سعی کرده محصولی با کیفیت را به این بازار ارائه دهد.

بازار افریقا بازاری بکر و دست نخورده در خصوص حضور تاجران و بازرگانان خرمای ایران در این قاره پهناور است، مهمترین نکته در صادرات خرما به قاره افریقا شناخت بازار و مرزهای ورودی خرما به این قاره است.

شرکت انوین طعمب بم با توجه به اینکه توانسته بازار و نقات قوت این بازار را شناسایی کند، امادگی این را دارد که بتواند خرمای صادر کنندگان داخلی به این قاره زیبا و همچنین صادرات خرما را به صورت مستقیم به این قاره انجام دهد .

آسیا همیشه بازار خوب و بزرگی برای محصول خرما بوده است …

کشور های هندوستان, پاکستان, مالزی, اندونزی, افغانستان, ترکیه و امارت متحده عربی از جمله کشورهایی هستند که ییشتریین حجم خرما از ایران به انها صادر شده است .

حضور مسلمانان در این کشورها به حجم تقاضا افزوده است .زیرا خرما یکی از میوه های بهشتی و مورد علاقه مسلمانان در سراسر دنیاست .و هرجا مسلمانان حضور داشته باشند می تواند بازار مناسبی برای خرما باشد ….

علی رغم فاصله ی بسیار زیاد قاره ی آمریکا از کشورمان .. تلاش صادرکنندگان و تقاضای بازار به این قاره بازار خوبی را برای خرمای ایران ایجاد کرده است. 

فرهنگ غذایی مردمان قاره آمریکا باعث شده که خرما در سبد غذایی مردم این قاره جایگاه خاصی داشته باشد. 

هرچند که قاره امریکا و خصوصا کشور امریکا جزء تولید کنندگان خرما محسوب میشود ولی میزان تولید این محصول پاسخگوی حجم تقاضا نبوده و از کشور های خرما خیز دیگر نظیر ایران به قاره امریکا خرما ارسال می گردد.

میزان ظرفیت صادراتی خرما

افغانستان، قزاقستان، پاکستان و مالزی از بازار اشباع شده برای صادرات خرما برخوردار هستند و انتخاب آن ها به عنوان مقصد صادراتی ارزآوری خوبی ندارد.

در مقابل هند، امارات و عراق دارای ظرفیت باقیمانده ی زیادی هستند. اندونزی، آذربایجان، کویت، قطر و سوریه نیز می تواند مورد توجه تجار قرار گیرند.

بهترین مقصدهای صادرات خرما از ایران با توجه به میزان پتانسیل صادراتی و آسان بودن روابط تجاری دو کشور را کشورهای هند، امارات و عراق دارا هستند.ایران نزدیکترین ارتباط صادراتی را با ارمنستان دارد.


بازار هند بیشترین ظرفیت تقاضا را برای صادرات این محصول دارد.هند بیشترین تفاوت بین پتانسیل صادرات و صادرات واقعی را از نظر ارزش نشان می دهد، ظرفیت باقیمانده صادرات به ارزش ۵۳٫۰ میلیون دلار است.


با پیشرفت صنعت کشاورزی و باغداری در کشورمان نسبت به سال های قبل، دریچه ای به روی ما باز شده تا صادرات خرما به قیمت ارزان را به کشورهای دیگر بتوانیم انجام دهیم.

صادرات خرما می تواند ارز آوری خوبی برای کشورمان نیز به همراه داشته باشد. روش های گوناگونی برای صادرات خرما در کشورمان وجود دارد که برای انتخاب بهتر است با افراد متخصص مشورت کنیم.

در سال های گذشته جایگاه ایران در بین کشورهای تولید کننده و صادرات خرما، جایگاه خوبی بود اما اکنون کشورمان در بین ده کشور اول تولید کننده خرما جهان قرار دارد. در سال جاری آمار نشان می داد که صادرات خرمای با کیفیت به کشور هایی مثل؛ عراق و ترکیه آن هم در انواع درجه ۱ و مرغوب است. از طرفی بازار قطر و و کشورهای شرقی را نیز داریم.

صادرات خرما
صادرات ایران به روسیه
صادرات خرما

رونق صادرات ایران به روسیه

در تاریکی پیچیدهٔ تجارت جهانی، صادرات ایران به روسیه به عنوان یک نماد از همکاری‌های اقتصادی استراتژیک قرار می‌گیرد. این تاریخ‌های صادراتی، یک داستان متمرکز

ادامه مطلب »
Scroll to Top
اسکرول به بالا